Home
Profiel
Taalles
Cursus
Tolken en Vertalen
Chinese Kalligrafie
Nieuws
Gastenboek
Contact

Taalles Chinees

We verzorgen Chinese taallessen op diverse niveau’s. Een reeks cursussen zijn ontwikkeld om aan de specifieke behoeften van de cursisten te voldoen. Voor iedereen die de Chinese taal snel en op praktische wijze wilt leren verstaan en spreken hebben wij cursussen op maat. Alle cursussen zijn op de praktijk opgericht. Het lesmateriaal en de lesinhoud staan dichtbij het dagelijks leven. We hebben een persoonlijke, praktische en actieve aanpak om de Chinese taal te leren.

We bieden de volgende cursussen aan:

Cursus voor beginners

Deze cursus is geschikt voor mensen die geen of weinig kennis van de Chinese taal hebben. Het doel van deze cursus is om de cursisten kennis te laten maken met de Chinese taal en de Chinese cultuur. Na afloop van deze cursus kunnen de cursisten de eerste praktische beginselen van de Chinese taal eigen maken en eenvoudige gesprekken voeren.

Aantal lessen: 20 x 1,5 uur eens per week.  

Cursus voor gevorderden

Deze cursus is geschikt voor mensen die al een beetje basiskennis van de Chinese taal hebben. Na afloop van deze cursus kunnen de cursisten behoorlijke gesprekken in het Chinees voeren, met uitnodigingen omgaan en uithangborden of bewegwijzering lezen.

Aantal lessen: 20 x 1,5 uur eens per week.

Cursus vakantie Chinees

Deze cursus is voor mensen die op vakantie in China willen gaan. In de les leren ze praktische zinnetjes voor het rondreizen in China, bovendien krijgen ze ook nuttige informatie over omgangsvormen in China.

Aantal lessen: 15 x 1,5 uur eens per week.

Cursus zakelijk Chinees

Deze cursus is voor mensen die voor hun bedrijf naar China uitgezonden worden of voor zakenmensen die een handelspartner in China willen zoeken of op andere wijze zakelijk met Chinezen willen samenwerken.

Aantal lessen: 20 x 1,5 uur eens per week.

Cursus voor adoptieouders

Deze cursus is voor ouders die een kind uit China willen adopteren of hebben geadopteerd. In de les leren ze praktische zinnen voor eenvoudige communicatie met het kind. Daarnaast krijgen ze ook nuttige informatie over omgangsvormen in China.

Aantal lessen: 15 x 1,5 uur eens per week

Cursus Chinees voor kinderen (4 t/m 12 jaar)

Deze cursus is bedoeld voor kinderen met geen of weinig kennis van het Mandarijn Chinees. Voor de les wordt gebruik gemaakt van de serie Zhong Wen. De kinderen leren spreken en Chinese karakters schrijven. In de les wordt er ook veel aandacht aan kindergedichten en kinderliedjes besteed.

 

 

to Top of Page

Chinese taal en cultuur | chenzeng@hetnet.nl